onsdag 31. august 2011

Strippeklubber i Oslo

http://www.nightlifebar.no/
Stor seriøs strippeklubb. Mest utenlandske damer. Lite kjøpepress. Har sansynligvis de peneste jentene. Ikke rør jenta under private show. Helt uskyldig berøring utenpå klærne eller på helt ufarlige steder blir av noen tolerert. Du kan nok få dama på fanget under private show, men offisielt så får du ikke mer enn det. Hva som skjer uoffisielt vet jeg ikke.
Utenom private show er det ikke noe sted man kan sitte sammen med dama litt mer privat. Kjører show på hovedscena forholdsvis ofte.
Inngangspenger kr 100.
Privatshow 1000 kr for 10 min.
Sjampanje koster litt over 2000 kr og opp.

http://www.string.no/
Liten, dyr og eksklusiv klubb. Jenter som er veldig pågående angående salg av sjampanje og private show. Jentene godtar det meste under private show. Utleverer ofte mobilnr. for private treff. Noe av sjampanjen havner i do eller isbøtta. Bartenderen stjeler ikke sjampanje, men noen jenter sammarbeider slik at en ubevoktet flaske minker fort.
Inngangspenger kr 200
Privatshow 1200 kr for 10 min.
Sjampanje koster fra 3990 kr og opp.

http://www.blaze.no/
Etter det jeg har hørt virker den seriøs, ikke ekstremt dyr. Strenge regler og kameraovervåking i VIP-rom. Inngangspenger 120 kr. Aldersgrense 23

www.lamour.no (Denne klubben er stengt)
Større enn String og litt rimeligere. Private show selges der de er enda mer liberale enn på String. Utveksler mobilnr. til gode kunder.
Har hørt rykter om at bartenderen heller ut sjampanje når kunden og dama er ute til røykepause. Mye av sjampanjen havner i do eller i isbøtta.
Virker useriøst.
Inngangspenger kr 100
Privatshow 1000 kr for 10 min.
Sjampanje koster litt over 3500 kr og opp.

Linn M Andersen stripper på String
Hvordan få sex med en glamourmodell
Strippere selger sex

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar